Bemutatkozás

   Gyerekkorom óta szenvedélyem a fotózás és a divat. Fotográfusi végzettségem mellett közgazdász diplomát is szereztem Budapesten. Úgy gondolom, hogy mindkét végzettség sokat ad hozzá a fotós vállalkozásom sikereihez.

   Egyetemi éveim alatt rendszeresen modellkedtem, márkaarca is voltam egy nagyobb magyar ruhamárkának. A modell munkák után elhatároztam, hogy a kamera másik oldalán folytatom a karrierem, ahol kamatoztathatom a modellkedés során megszerzett tapasztalataimat.

   Mindig is érdekeltek a fények, megvilágítások játéka, szívesen kísérletezek különböző technikákkal, hogy valami újat alkothassak. A fotózás minden területén igyekszem munkát elvállalni. Az elmúlt évek alatt számos divatmárkának készítettem lookbook és kampány fotózást, több napi- és hetilapban jelentek meg fotóim, tapasztalatot szereztem TV-s forgatások és nagysikerű filmek werkfotózásában is. Szenvedélyként élem meg a különböző érzelmek megörökítését, emiatt a párokról készített jegyes, kreatív és esküvői fotózások többet jelentenek számomra egy egyszerű munkánál. A legkülönlegesebb fotós megkereséseket is örömmel fogadom, hiszek abban, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember.

   „Az egyéniség ott kezdődik, ahol az összehasonlítás véget ér.”
   Karl Lagerfeld

   hu_HUMagyar